De werkwijze die past bij jou of jullie

Kennismaken

Je bent ondertussen vast wat wijzer geworden over Spirit Unlimited, maar vorm vooral je eigen beeld door eenvoudig kennis te maken. Bel of stuur een mailbericht met jouw vragen over jezelf, je bedrijf of je team, dan maken we een afspraak om van gedachten te wisselen over jouw situatie. Dit verplicht helemaal tot niets, het is een wederzijdse dienst om zinvol verder te gaan. Dit kan zowel live als online, waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Intakegesprek

Als uit de kennismaking het goede gevoel ontstaat, gaan we er echt voor zitten om via een intakegesprek dieper in te gaan op wat er allemaal speelt, wat je vragen zijn en waar je behoefte aan hebt.

Voorgestelde aanpak

Hierna overleggen we samen de inhoud van het kernthema en welke aanpak, toegepast op jou of jullie, hiervoor het meest geschikt is. Als je je hierin kunt vinden, gaan we aan de slag met de voorgestelde coaching of training om het aangegeven doel te realiseren.

Klik hier voor meer informatie over mijn diensten.

Conscious Caravan

In principe vinden alle sessies plaats in de praktijk in Baarn (of online als er geen andere mogelijkheid is). Maar voor bedrijven en evenementen is het voor mij ook mogelijk om met mijn Consious Caravan naar jullie locatie te komen. Vanuit de Conscious Caravan werk ik ook op festivals en/of op andere bijeenkomsten indien gewenst.