Durf jij onder de waterlijn te kijken?

Neem de leiding over jouw leven

Leiderschap is niet alleen voor mensen met een leidinggevende functie. Niemand ontkomt er namelijk aan om sturing te geven aan zijn of haar leven. Het vergt bewuste keuzes en moed om wat je ongemakkelijk vindt of jarenlang vermeden hebt, recht aan te kijken en er iets mee te doen.

Dat is persoonlijk leiderschap

Onder de waterlijn van het bewuste zitten de barrières die in de weg staan tussen jou en jouw levensenergie die er altijd is geweest. De bewezen methodieken van Spirit zijn erop gericht om jouw persoonlijk leiderschap te (her) ontdekken en te ontwikkelen waarmee je jouw belemmeringen meester wordt. Samen gaan we de diepte in om nieuwe, heldere inzichten op te halen die je in staat stellen straks weer in het volle zonlicht verder te gaan.

Een passende aanpak

Er zijn verschillende benaderingen mogelijk. We kiezen tijdens de intake die werkvorm(en) die bij jou passen. Alles draait om inzicht krijgen, emoties toelaten en het contact met jouw intuïtief weten herstellen. Vanuit deze unieke krachtbron kan je besluiten – en ook volbrengen – om het anders te gaan doen.

Systemisch werk

Systemisch werk gaat over het terugvinden of het je realiseren van jouw plek in het systeem. Dat kan familie zijn of het gezin van herkomst, maar ook het bedrijf of team waar je in werkt. Als jij stagneert, staan jijzelf of andere mensen vaak niet op de plek waar zij horen te staan in het geheel. Je krijgt of neemt dan een rol die niet jouw positie is. Door met verschillende opstellingen te werken, gaan wij jouw systeem in. Dan ga je zien waar je precies staat, maar vooral ook wat jouw aandeel is en wat jij te doen hebt.

Emotioneel lichaamswerk

Wij leven steeds meer in ons hoofd, maar het oudste geheugen zit ons lichaam. Als je lijf ergens vastzit is er al veel meer gebeurd. Daar was je je alleen niet bewust van aangezien het ‘zomaar’ opeens gebeurt. Emotioneel lichaamswerk is een manier om via je lichaam die informatie op te halen. Door je lichaam weer te voelen, te leren uiten wat je precies voelt en emoties toe te laten ontstaat er meer dan eens een bevrijdende ontlading. Die kan behoorlijk confronterend zijn, maar je krijgt ook weer ruimte. Wat vast zat gaat weer stromen, in je lijf en in je hoofd.

Reading

Een reading geeft je zelf inzicht. Alles in de kosmos is met elkaar verbonden en alles wat aanwezig is, is energie. Jij straalt energie uit en je vangt energie op. Maar jouw energie kan ook geblokkeerd zijn om wat voor reden dan ook of verstoord raken. Dit kan een reden zijn waarom jouw levensenergie niet meer voluit kan stromen. Bij een reading wordt als het ware de energie die om jou heen hangt door mij gelezen en geduid. Readings leveren een ontdekkingsreis op naar wat er nu werkelijk speelt in je leven, wat ben je aan het ervaren en uitzoeken en hoe ben jij precies op het punt aanbeland waar je nu staat. Een reading stelt je in staat eventuele blokkades uit het verleden of het heden te herkennen en op te heffen. Deze inzichten kunnen leiden tot een keerpunt in je leven vanwaar jij een nieuwe weg kan inzetten.

Healing

Bij een healing ga je je energie opschonen door dingen los te laten die niet bij je horen. Je raakt in balans en meer in contact met jezelf als unieke krachtbron. Je kunt je vrolijker, vitaler en meer ontspannen voelen na afloop. Waar het om gaat is dat je door een healing te ontvangen vaak uit je malende hoofd gaat en je weer contact maakt met je gevoel en je intuïtie. Het is allesbehalve rationeel, want ratio is maar het topje van de ijsberg. Ik raak je niet aan. Er wordt gewerkt met energie. Het klinkt misschien wat zweverig, maar je zit gewoon op een stoel, je spreekt je naam uit en stelt je open voor wat er gebeurt. Vaak is dat veel meer dan je logischerwijs bedenken kon.

Tarot symboolkaarten

Met Tarotkaarten heb je een meer actieve rol in de sessie. Het is een beeldentaal waarmee je inzicht in jezelf, een situatie of een probleem kan krijgen. Het principe is dat je steeds een kaart trekt die iets laat zien over jouw vraag of over jouw huidige situatie. De symbolen van de kaarten hebben allemaal een bepaalde betekenis. Daar gaan wij op in tijdens de sessie. Afhankelijk van de situatie en je specifieke vraag zijn er verschillende ‘leggingen’ die ingezet kunnen worden.